Sådan får du succes med at købe tøj på webshops

Vi kan nok blive hurtigt enige om, at der ikke findes noget bedre end at sidde derhjemme og kigge på det kæmpe udvalg af tøj, du kan købe på nettet. Der er efterhånden så mange fede webshops, og hele verden er din markedsplads. Det kan dog godt være lidt en udfordring at finde det rigtige tøj i den rigtige størrelse, når man ikke lige kan prøve det, inden man finder betalingskortet frem.

Vi har lavet en liste over tips, der klæder dig godt på, når du skal købe tøj på nettet:

 

Find den rette størrelse

  • Hvis du shopper på udenlandske webshops, skal du finde ud af hvad din størrelse hedder i UK eller US. Du kan ofte finde en størrelsesoversigt på de fleste webshops.
  • Find størrelsesguiden for det pågældende brand. Det er ofte at finde direkte på de fleste webshops, ellers kan du finde det på brandets egen hjemmeside. Det er nemlig desværre sådan, at selvom du bruger størrelse Medium i ét mærke, så er det ikke sikkert at du bruger det samme i alle mærker. Der er ikke nogle overordnede regler for, hvad der kendetegner en størrelse Medium. Det er op til tøjmærket at bestemme sig for, hvad der er Medium hos dem.
  • Find målebåndet frem og mål dig. De fleste webshops har en oversigt over specifikke mål, der kendetegner de forskellige størrelser.

 

Læs varebeskrivelsen på webshoppen

  • Det er ofte beskrevet, om tøjet har et løst, tætsiddende eller relaxed fit. Hermed har du lidt en bedre fornemmelse af, om tøjet er noget for dig.
  • De fleste webshops er gode til at beskrive om varen er stort eller småt i forhold til størrelsen. Hvis du normalt er en størrelse Medium, kan det være at du skal vælge en anden størrelse.
  • Bemærk hvilket materiale tøjet er lavet i. Det er nogle tekstiler, der er mere behagelige at have på end andre, og de er tekstiler, som smyger sig mere omkring kroppen end andre. Det er lidt en smagssag, hvad man foretrækker, så være opmærksom på dette.

 

Kig på kundeanmeldelser

  • Der er mange webshops, som giver deres kunder mulighed for at anmelde varer. Her vil du kunne se, hvordan andre kunder har vurderet varen i forhold til størrelse, fit, og mere generelt om varen lever op til forventningerne. Det kan give dig en god idé fornemmelse af, om varen er noget for dig.

 

Spørg kundeservice

  • Du kan altid kontakte kundeservice og spørge ind til en given vare. De kan vejlede dig, hvis du er usikker på størrelsen eller modellen.

 

Returnering

  • Mange webshops kører med fri retur, hvor du ikke skal betale for fragt, hvis du fortryder dit køb. Dette kan være en fordel, hvis du er usikker på størrelsen. Så kan du købe to eller tre forskellige størrelser og prøve tøjet derhjemme. Derefter kan du returnere de størrelser, der ikke passede.Postet by ag via AdSet linkbuilding network