Sådan finder du det bedste webbureau til hjemmesider og webshops

Sådan vælger du webbureau:
Det kan en stor udfordring, at finde det helt rigtige webbureau, når man som virksomhed skal have designet ny hjemmeside. For hvad skal man kigge efter, for at være sikker på at få en løsning, der lever op til ens behov og ikke mindst budget?
Som udgangspunkt anbefaler vi hos UseWeb, at man kigger på tre overordnede ting, når der skal vælges nyt webbureau:
1) Kundereferencer: Hvilke andre kunder har webbureauet lavet hjemmesider for tidligere og hvordan blev det endelige resultat? Her skal man ikke kun se på det visuelle udtryk, men høre hvordan kunderne oplever effekten af den nye løsning. For det er ikke altid den ”flotteste hjemmeside”, der er mest effektiv til at generere leads for virksomheden.
2) CMS-system: Hvilket CMS-system benytter webbureauet sig af, når de designer hjemmesider? CMS-systemet er det administrationssystem, som muliggør, at man senere har nemt ved at vedligeholde sin hjemmeside, f.eks. lægge nyheder, billeder og andet indhold ind. Nogle CMS-systemer er mere brugervenlige end andre og giver derved flere muligheder for at redigere sin hjemmeside. Hos UseWeb bruger vi udelukkende WordPress til udvikling af hjemmesider. WordPress er det mest benyttede hjemmesidesystem i verden og stort set alt kan lade sig gøre. Der er desuden ingen omkostninger til licenser og lignende, hvilket har betydning for den samlede pris, nået et webbureau skal udvikle en hjemmeside. WordPress er utroligt brugervenligt og virksomhedens medarbejdere kan derved hurtigt lære at vedligeholde og oprette nyt indhold på hjemmesiden.
3) Har webbureauet forretningsforståelse? De fleste webbureauer har de tekniske kompetencer i orden, men den store forskel opstår allerede i den indledende dialog med webbureauet. Her er det vigtigt, at man får kontakt til en projektleder, der både evner at sætte sig ind i din virksomhed, og ikke mindst, dine kundernes behov. Projektlederen skal derudover have stor viden om den tekniske side, så designerne og programmørerne får den nødvendige viden til at kunne udvikle en gennemarbejdet hjemmeside, med fokus på brugervenlighed, søgemaskineoptimering og responsive design.
Skulle du på et tidspunkt lede efter et webbureau i Silkeborg til at designe en ny hjemmeside, så tag kontakt til UseWeb. Vi kan altid finde tid til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Postet af useweb via AdSet.