Sådan finder du det helt rigtige jakkesæt

Køb det perfekt jakkesæt

Du er blevet inviteret til dine venners bryllup. Du har hele tiden tænkt, at du nok bare kan tage dit gamle jakkesæt på, som har hængt inde i dit skab i årevis, men da du prøver det, kan du ikke længere lukke bukserne. Du må ud og købe et nyt jakkesæt.

Det kan godt være en udfordring at købe det helt rigtige jakkesæt. Særlige hvis det ikke er noget, du plejer at have på. Det vil til enhver tid, være en fordel at købe et jakkesæt i en butik, hvor udvalget er stort, men hvor du også har mulighed for at få den hjælp og vejledning, du har brug for. Mange herretøjsforretninger har personale ansat til at kunne vejlede dig i indkøb af jakkesæt. At købe et jakkesæt er lidt en tillidssag, så find en butik, du føler dig tryg ved at handle i.

 

  • Læg et budget. Inden du går ind i butikken, er det en klar fordel at have lagt et budget. Jakkesæt findes i alle prisklasser, så overvej hvor mange penge du vil bruge. Ofte hænger pris og kvalitet dog nogenlunde sammen, men du kan sagtens finde et jakkesæt, der passer præcis til dit budget og dine behov.
  • Få al den vejledning du skal bruge. Få hjælp af personalet i butikken. Det er derfor, de er der. Personalet kan vejlede dig i, hvordan et jakkesæt skal sidde og sørge for at finde et jakkesæt, der passer til din kropstype og tage hensyn til dine ønsker. Måske føler du selv, at den nemmeste måde at skjule din mave på, er ved at vælge en løssiddende jakke og bukser med læg. Her kan personalet måske finde en moderne og tidssvarende modsvar til det løse jakkesæt – hvis det altså er det, du ønsker.
  • Vælg et klassisk jakkesæt. Hvis det er meget sjældent, at du har jakkesæt på, er det en fordel at vælge et klassisk jakkesæt i en neutral farve. Et jakkesæt i sort, blå eller grå nuancer vil for evigt være moderne, og du kan bruge det til enhver lejlighed. Ligegyldigt om du skal til bryllup, fødselsdag eller andet, så kan du tage et klassisk jakkesæt på. Hvis du ønsker at skille dig lidt ud, kan du vælge en farvet skjorte eller et mønstret slips.
  • Få jakkesættet tilpasset ved en skrædder. Det er de færreste, der kan gå direkte ind i en tøjbutik og finde et jakkesæt, som passer 100%. De fleste skal have taget lidt af længden på bukserne eller have tilrettet jakken lidt. Jakkesættet er lavet ud fra en standard, så de fleste bør lige en tur forbi en skrædder. Mange herretøjsforretninger samarbejder med en skrædder, og de vil kunne tilbyde oplægning eller tilretning af jakkesættet i butikken.

Postet af ag via AdSet.