Sådan pakker du din bil når du skal på tur

Saadan pakker du din bil naar du skal paa tur

Forbered dine ejendele

Afvis kasser fra starten. Skal du flytte kasser med din bil? bøger og spinkelt tasker? men tøj og sengetøj kan nemt og effektivt lagret i skraldeposer eller, endnu bedre, i vakuum-lageret poser, som er relativt billige og skrumper uhåndterligt nemt, til at være håndterbare, stabelbare størrelser. Vær forsigtig med at bruge dem for fluffy elementer såsom puder, dog ?? du kan ende op med en permanent fladtrykt ting! Du bør også overveje at investere i en overhead bagagebærer, som tilføjer ekstra plads og kan være forskellen mellem en bil, der ,så pakket jeg kan næsten ikke dreje rattet! ?? Derudover skal du overveje plast lagerbeholdere som et alternativ til kasser. De har indbyggede håndtag, og stakes uden besvær i din bil.

Hvis du absolut skal bruge kasser, så gå til den mindste størrelse, der stadig er praktisk, og mærke hver dem med navnet på det tilhørende rum og genstande. Det kan også en god idé at pakke en kasse, hvor de objekter, du skal bruge op og dem, du måske ønsker øjeblikkelig adgang til ?? dåseåbner, plast redskaber ?? holdes i en kasse for sig selv.

Endelig skal du huske ekstra udgift og unødvendige emballage ved hjælp af dine egne håndklæder eller tøj til wrap af glas, så de ikke knuses og så de bedst passer ind i din bil. Pak bilen i prioriteret rækkefølge: enhver essentials skal gå først, da disse er de ejendele, som du ønsker at have plads nok. Det vil også give dig incitament til at pakke hele bilen på én gang efter at have nået din destination. Put noget du ?? ll brug for hele turen inden nås afstand ?? passagersædet, hvis den er åben, er det perfekte sted for dine snacks, iPod, oplader, og tegnebog. Igen kan dette virke som almindelig sund fornuft, men det ?? s noget, ?? s let glemt under fortravlet pakkeprocessen.

Sørg for at holde dit bag-vindue klar for i tilstrækkelig grad se ud af det. Du ønsker ikke at bakke ind i noget og beskadige din bil eller ejendele (eller dig selv)! Endelig kan du prøve at balancere de tungeste poster i bilen for en glattere, mere brændstofeffektive tur.

Her er en hurtig liste over yderligere tips til at gøre en gør-det-selv flytte endnu glattere:

Hvis du har tøj, der skal være på bøjler, kan du montere bøjle stænger i kasser. Bøjle barer kan købes på de fleste kontor-forsyning detailhandlere for så lidt som to dollars, og er let at installere for at holde dit tøj rynke-fri. Bare sørg for din boks er høj nok!

Brug emballage tape til at forsegle kasser, ikke gaffatape! Også, på kryds og tværs dit bånd: bånd langs sømmene første (hvor flapperne kommer sammen) og derefter tilføje en vinkelret længde på bånd for at danne et kryds.

Før pakning elektronik, bruge et kamera til at tage billeder af, hvordan ledningerne er tilsluttet. Dette vil gøre at tilslutte alt til din nye sted gå meget hurtigere.

Når det ?? S fordelagtigt, slippe af med original emballage ?? bruge dine egne kasser og tasker til at transportere ejendele.

Giv dig selv ekstra tid og plads til at dreje og stoppe din bil. Husk, at du ?? re køre en langt tungere køretøj end normalt, hvilket gør for længere bremseafstand og langsommere, mere besværlige sving.

Postet af Digitalwebdk via AdSet.