Sådan supplerer du din minimalistiske boligindretning med plakater

I Danmark går vi utroligt meget op i boligindretning. Det gælder både boligindretning ift. møbler, dekorationer, men også moderne former for kunst – f.eks. plakater. Vi leder i høj grad efter måder, hvorpå vi kan skille vores boliger ud – og gøre dem personlige. Udover at de skal være personlige, så skal det stadigvæk forblive moderne – og gerne op ad’ den skandinaviske stil, som grænser op til den minimalistiske stil.

Minimalistisk boligindretning handler om simplicitet, om rene linjer, om få farver – og om, at gøre det hele, meget naturligt. Dette er der flere og flere, som går op i.

Plakater er en god måde, at supplere din minimalistiske boligindretning på. Det afhænger naturligvis af hvilke plakater du vælger: men generelt set, er der rigtig gode muligheder. Lad os se på et par gode ideer herpå.

Ikke for mange, vel?

Sørg for at du ikke klistrer dine vægge til med plakater. Ja – plakater er flotte. Ja – plakater er billige. Ja – rammer til plakater er også billige.

… men en af de største fejl du kan begå, er at have alt for meget på dine vægge.

Hvis vi tager udgangspunkt i at du har en ganske almindelig stue på en 25-30 kvm. Her er det vigtigt, at du ikke har alt for mange plakater. At have ting på dine vægge, kan være med til at gøre, at rummene føles mindre. Og det skal helst ikke ske. Derfor er det en god ide at nøjes med 2 eller 3 plakater (eller blot generelle ting/elementer på dine vægge). Ja, sågar er det måske nok med en stor plakat?

Keep it simple. På den måde bibeholder du din minimalistiske og skandinaviske boligindretning – men samtidig, får moderne plakater i din bolig.

Ikke helt oppe ved loftet..

En ‘fejl’ som mange begår, er at hænge deres plakater alt for højt oppe. Det må man ikke. Eller… det må man godt – men det er der vitterligt ingen grund til.

Billeder og plakater kommer til at virke meget sammenklemte, hvis de kommer til at hænge for tæt på loftet. Sørg gerne ofr at toppen af plakaten, flugter med din øjenhøjde – måske lidt over (afhængigt af plakatens størrelse) – men ikke højere end det!

Spar penge – køb dine plakater online.

Der er ingen grund til at købe dine plakater i en fysisk butik, når du får et langt bedre overblik og et langt større udvalg, ved at købe plakaterne online – på nettet. Der findes mange forskellige webshops – f.eks. Le Gusta, hvor du kan købe plakater på nettet.

De fleste webshops giver sågar også fri fragt og 14 dages fuld returret. På den måde har du altid en sikkerhed for, at hvis du ikke bryder dig om plakaten – så kan du bare returnere den.

En ren win-win situation. Good hunting!

Postet af casper-jensen via AdSet.