Salg af dødsbo er et spørgsmål om tillid

At sælge et dødsbo kan være en meget ømtålelig affære, der for de fleste er forbundet med store følelser, der fylder meget i hverdagen. Her hos Dødsbo Hjælpen behandler vi alle sager med største respekt, da vi ved, at salg af dødsbo er en meget stor tillidssag, der kræver forståelse, indsigt og ikke mindst empati fra den opkøbende part. Dødsbo Hjælpen har stor erfaring med håndtering og opkøb af dødsbo, og vi bryster os af at være meget fintfølende specialister, der giver en god oplevelse til trods for den svære tid, som det for mange kan være, når et dødsfald lige er sket.

 

Dødsbo Hjælpen er meget optaget af dine ønsker og behov, og vi forsøger at imødekomme dem på bedst mulig vis. Vi giver altid en god pris for dit dødsbo, da vi ikke er ude på at profitere på din sorg. Med al respekt for din tid og grænser vurderer vi gerne dit dødsbo per e-mail, da du kan sende os billeder af dit indbo eller de ting, du ønsker at sælge. Herefter vender vi tilbage med en god pris. Det er ganske gratis at få foretaget en professionel vurdering af dødsbo, og vi hjælper gerne til, hvor du har behov for det, læs mere her, rydning af dødsbo

 

Mere end 20 års erfaring

Vi er specialister i at håndtere og rydde dødsbo – uanset værdi – og vi har gjort det i mere end 20 år. Det har gjort os yderst kompetente, og da vi altid giver den bedste pris for dødsbo, så falder valget ofte på os. Vi opkøber dødsboer på hele Sjælland, og vi hjælper med lige det, du har behov for i den svære tid.

Vi hjælper bl.a. med:

 

  • Totalrydning
  • Bortskaffelse og håndtering af affald på miljørigtig vis
  • Nedtagning af gardiner
  • Aftagning af tæpper
  • Rydning af kælderrum
  • Rydning af loftrum

 

Der er ingen opgaver i forbindelse med håndtering, rydning eller køb af dødsbo, som er hverken for store eller små. Vi klarer alle opgaver uanset omfang, og vi bestræber os på at skabe det bedste resultat, så du får en god oplevelse hos os.

 

Gratis og uforpligtende tilbud

Vi står altid til rådighed, når du har behov for det, og vi kan hjælpe dig med det samme – hurtigt og effektivt. Dødsbo Hjælpen hjælper med at rydde dit dødsbo samt håndtere opkøb af dit dødsbo. Du kan få en gratis og uforpligtende online vurdering på dit dødsbo eller de ting, du vil sælge, eller du kan kontakte os for en uforpligtende samtale om dine muligheder. Vi har stor respekt for din situation, og derfor behandler vi sagen med største omhu og fortrolighed. Du kan trygt lade Dødsbo Hjælpen hjælpe dig med dit dødsbo, og vi sikrer, at du får en pris, du kan være tilfreds med. Vi overholder altid vores aftaler samt rammer for pris.

Dødsbo Hjælpen opkøber alle typer dødsbo, og da vi er individualister er vores største fokus på at yde den bedste service. Derfor er alle vores medarbejdere kompetente perfektionister, der håndterer dit dødsbo med omhu.

 

Hurtigt, effektivt og forsigtigt

Da salg og rydning af et dødsbo er en tillidssag, der kan udbydes med kort varsel, foretager vi også ekspresrydning inden for 24 timer, så du kan komme videre. Vi klarer opgaven hurtigt, effektivt og med stor forsigtighed og respekt for dine ting og affektionsværdi. Vi opkøber dit dødsbo og giver dig en god pris, da vi har stor erfaring og er specialister i opkøb af dødsboer. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde – heller ikke selvom det er med kort varsel og kort deadline. Dødsbo Hjælpen er det sikre valg, der sikrer dig den bedste pris for dit dødsbo.Postet by fiverr47 via AdSet linkbuilding network