Sammenlign lån til konfirmation

Det varer ikke længe for det er tid til at alle de 13-14 årige skal konfirmeres. Som forælder vil man selvfølgelig gerne både sige sin søn eller datter en rigtig god dag, men også give dem en god konfirmation gave. Derfor skal der spares sammen over en periode.

Hvis du ikke som forældre har fået sparet helt nok op til din søn eller datters konfirmation, som kan man jo ty til et forbrugslån. Her er det vigtigt at du ikke bare vælger hvad som helst, for der er stor forskel på hvor meget det koster at låne, og det er derfor en rigtig god ide at sammenligne forskellige lånemuligheder til konfirmation. Når vi snakker om forbrugslån til konfirmation vil de fleste vælge at låne et sted mellem 5000 kr og 20.000 kr, det som ofte bliver kaldt minilån.

Minilån fås i forskellige varianter, der er dem som helst meget hurtigt skal betales af, og så er der dem der reelt mere er små forbrugslån, hvor du betaler lånet tilbage over 2-3 års tid. Det kan godt være billigst med et gratis kviklån, men langt de fleste der låner til konfirmation, har ikke muligheden for at betale lånet tilbage indenfor så kort tid, og her er det altså en god ide at du lige tager et kig på dine muligheder for et minilån inden du begiver dig ud i kviklån som måske ender med at blive alt for dyre, hvis du ikke har mulighed for at betale lånet tilbage hurtigt nok.

Gaver til konfirmation

Der er stor forskel på hvad de unge ønsker sig til deres konfirmation, og dermed også hvad du bliver nødt til at finde frem for at få det til at hænge sammen. Modsat kan du jo som forældre også vælge ikke at købe den nye iPhone eller en ny computer til ungen, bare fordi det er det han ønsker sig mest. Der er helt sikkert også andre muligheder, som han vil blive glad for, og som koster lidt mindre.

På samme måde kan du kigge på hvor stor festen egentlig skal være. Vil din søn eller datter ikke blive lige så glad for en fest med 20 deltager, som hvis der kommer 30 til hans konfirmation?

Det skal selvfølgelig være en stor dag for ham, men det skal ikke ødelægge din økonomi, så der ikke er råd til sjove ting fremover, fordi alle penge skulle bruges på hans konfirmation.

Og så er der dagen efter. Den blå mandag. Er det noget som du behøver at bruge penge på, eller kan han bruge nogle af de gavepenge som han får nok kan bliver konfirmeret?

Det hele er selvfølgelig noget din private økonomi skal være med til at bestemme, men hvis du vælger at optage et lån, så husk altid lige at sammenligne dine forskellige muligheder.Postet by mrdk via AdSet linkbuilding network