Sexet lingeri til dit drømmebryllup

Sexet lingeri til bruden virker måske umiddelbart selvmodsigende. Trods alt er bryllupskjolen et symbol på renhed og uskyldighed. Historisk er der mange brude, der har valgt meget anstændigt lingeri, der afspejler den samme uskyld. Som en praktisk overvejelse er nogle brudekjoler ret fyldige og omfangsrige, hvilket får bruden til at vælge lingeri til lejligheden, der er beregnet til at holde kjolen oppe. Funktion er naturligvis en vigtig overvejelse. Alligevel er der ingen grund til ikke at vælge smukt og sexet bryllupslingeri.

 

Typer af sexet bryllupslingeri

Det er muligt at finde sexet lingeri, der er specielt designet til brudens unikke behov. Uanset om du er mere til sødt og elegant eller til frækt og erotisk, skal du nok finde noget, der passer dig.

Der findes bryllupsversioner af næsten enhver type lingeri. For at give den nødvendige støtte til at holde en tung kjole oppe, bør du overveje at købe en brudebustier. Bustierens solide konstruktion vil understøtte, mens den diskret definerer din krop. Sæt den sammen med et par strømper af højeste kvalitet og en sexet hofteholder. Tilføj en g-streng til bruden eller andre sexede trusser for et komplet sæt. Mens den traditionelle brudefarve er hvid, er der et stigende antal brude, der vælger sort i stedet. De fleste kjoler er kraftige nok til, at farven ikke kan ses igennem dem, og det kan være ophidsende for både brud og brudgom at vide, at der er sort lingeri under den uskyldige kjole.

Hvis du gerne vil være lidt mere dristig, kan du overveje et brudekorset. Korsette vil i høj grad forme kroppen og forbedre din figur, mens det gør taljen mindre. Husk dog, at korsettet kan blive ubehageligt at have på i løbet af dagen, så snør det ret løst, så du kan ånde frit hele dagen.

Ikke-bryllupsversioner af dine foretrukne sexede lingerityper kan også være effektive. Men brudesæt er dog normalt designet til både maksimal elegance og funktion under en kjole, der som regel er meget tungere end en almindelig kjole.

 

Vælg det rette bryllupslingeri

Før du bestemmer dig til et bestemt stykke sexet bryllupslingeri, kan du prøve det på med din brudekjole. Visse stilarter vil fungere bedre under bestemte kjoler. Det er også det tidspunkt, hvor du skal se kritisk på den samlede virkning og beslutte, om du skal føje endnu et stykke, så som et korset, til dit brudeundertøj.

Selvom både stil og funktion er vigtigt, er det også afgørende, at dit bryllupslingeri er behageligt at gå i. Husk, at du vil være på  benene i mange timer, hvor du vil danse, spise, og gøre mange ting. Sexet brudelingeri bør få dig til at føle dig smuk, ikke utilpas.

 

Sæt det hele sammen

Sexet bryllupslingeri er alletiders, når du vil være helt på toppen på din bryllupsdag, både med hensyn til udseende og komfort. Fra ærbar elegance til erotisk appel tilbyder lingeri nutidens brude et stort udvalg af muligheder. Vælg stykker, der har tilstrækkeligt med struktur til at understøtte kjolen, men som er bløde og smukke nok til, at du vil føle dig virkelig sexet. Det kan tage en indsats, men din bryllupsdag er besværet værd.

Postet af czilboj via AdSet.