Skal jeg vælger sølv eller guld smykker?

Sølv eller guld smykker? That’s the question..

Når du skal ud og købe nye smykker – enten til dig selv én du har kær – kan det være svært at beslutte sig for, om man vil købe sølv eller guld smykker. Det kan umiddelbart virke så nemt, men når du står i butikken eller kigger på webshoppen, kan det være svært og vurdere, om “man er sølv eller guld.”

De fleste smykkedesignere designer både smykker i sølv og guld. Ofte er det samme design faktisk lavet i både sølv og guld. Når du har fundet et smykke, du godt kan lide, skal du bare vælge om, du vil købe det i sølv eller guld.
De fleste har allerede en fornemmelse af, om det er sølv eller guld, der klæder dig bedst. Men det kan være svært, hvis man vil købe smykker til andre.

Tidligere valgte de fleste yngre danske kvinder sølv smykker. Sølv passer også utrolig godt til den lyse skandinaviske hud. Den lyse hud og den kolde sølv komplementere hinanden godt. Samtidig er sølv smykker ofte også mere diskrete end guld smykker. Sølv harmonerer godt til den skødesløse stil, som længe været en tendens i Danmark – ja faktisk hele Skandinavien. Stilen skal helst se tilfældig ud, og det skal gerne ligne, at man bare lige hurtigt har valgt tøj og smykker, uden at have brugt for lang tid på. Til netop denne stil, passer sølvsmykker rigtig godt. Du kan sagtens have sølvsmykker med sten, krystaller eller diamanter på, og samtidig have en afslappet stil, der passer både til hverdag og fest.

Selvom sølvsmykker længe har været mest populært blandt yngre kvinder, har guld længe været den lidt mere modne aldersgruppes foretrukne ædelmetal. De fleste vælger også stadig vielsesringe i guld. Guldsmykker er dog på vej tilbage i modebilledet hos den yngre målgruppe – særligt efter at flere danske smykkerdesignere er begyndt at bruge rosenguld. Du kan sagtens have et par fede jeans og en hvid t-shirt på – og stadig bruge guldsmykker. Det handler bare om, hvordan du sammensætter dit outfit. Det kan sagtens lade sig gøre at bruge guldsmykker til hverdag uden, at folk tror du er på vej til fest.

Mange er af den overbevisning, at man ikke bør blande sølv- og guldsmykker, men det er vist en lidt forældet indstilling. Du kan sagtens have både sølvringe og guldringe på samtidig. Det ses ofte i modemagasiner og kan virkelig se cool og anderledes ud.

Når det kommer til smykker, er det – som med resten af dit outfit – bare vigtigt, at man føler sig godt tilpas. Hvis du har det bedst med sølvsmykker, så kan du være ligeglad med, om guldsmykker er vildt moderne. Hvis ikke man føler sig godt tilpas, er der ingen grund til at følge moden.

Postet af ag via AdSet.