Skal man have flere badmintontasker?

Kilde: Online forhandler af badmintontasker.

Da jeg var på ferie i Frankrig, var jeg så heldig at min vidunderlige kæreste gav mig billetter til Superseries turnering French Open. Jeg var helt oppe og køre, da jeg skulle ind og se badminton på allerhøjeste niveau, eftersom det er en superseries, så er de bedste spillere i verden pålagt, at deltage i turneringen – VILDT FEDT!

Jeg stod i hallen vildt tidligt om morgenen, inden kampprogrammet var gået i gang, i håbet om, at jeg måske kunne få nogle autografer fra verdensstjernerne. Her lagde jeg mærke til, at spillerne kom slæbende på flere badmintontasker, de almindelig med skulderstropper og så deres sponsorers firkantede badmintontasker, som man oftest ser inde på banen. Efter et par dage i hallen, hvor fænomenet var det samme blandt alle de professionelle, valgte jeg at kontakte min lokale badmintonforhandler og spørge ham, om han vidste noget om det?

Han forklarede mig, at de skulle have en badmintontaske til når de gik ind og varmede op i træningshallen og at sponsorerne gerne ville have, at de havde en ekstra taske med, til når de skulle på banen. Han vidste ikke hvorfor, men gættede på, at det var fordi, at badmintontaskerne man så på TV eller i hallen gerne skulle være dem der solgte lidt bedre hos forhandlerne?

Jeg spurgte ham, om det ville give mening, at jeg anskaffede mig en ekstra badmintontaske og han forklarede mig, at som forhandler ville han sige ”ja” for at få det ekstra salg, men som en ven ville han sige ”nej” da det ville være frås.

Jeg havde set en vildt fed badmintontaske fra en af de Koreanske badmintonspillere og spurgte min forhandler om han vidste noget om den, han forklarede mig, at de spillede med mærket Victor og det var et mærke, som han netop var begyndt at forhandle, både ketchere, sko og badmintontasker. Jeg spurgte om han kunne finde ud af, hvilken model badmintontaske de brugte og eventuelt skaffe den hjem til mig og det ville han arbejde videre på. Jeg er netop kommet hjem fra ferie og da jeg tændte min telefon igen efter at have forladt flyet, lå der en besked fra min forhandler, som fortalte, at han havde fundet ud af hvilken model badmintontaske det var og at den nu var bestilt, så jeg kunne se den næste gang jeg besøgte ham på hans kontor. Badmintontasken har han netop fået hjem og jeg har lige været ude og se den, den er endnu flottere helt tæt på, end da jeg så den hos de professionelle og jeg har lige købt mig en ny badmintontaske. Min nye badmintontaske, har plads til alt hvad jeg har brug for og meget mere til, den er et perfekt supplement i min sortiment af udstyr og jeg er nu klar til en masse år fremover, hvor jeg kan have alle mine ting med ud til stævner.

 

 

Postet af Jesperpoulsen via AdSet.