Skift dit fastnet abonnement ud med et mobilabonnement og spar penge

Skift din fastnettelefon ud med en mobiltelefon, og spar flere hundrede kroner på din telefonregning. Teleoperatører tjener kassen på din fastnettelefon.

Det er nok ikke første gang du får denne sang af vide, men det er der skam også en rigtig god grund til. Der er nemlig en hel del danskere, som endnu ikke er kommet af med deres fastnettelefon. Ofte skyldes det, at de fleste af os har nogle ældre i familien som helst vil ringe til denne telefon.

Som sagt, så er grunden til at du skal droppe dit fastnetabonnement, at du kan spare mange penge ved det. Før det første så er fastnetabonnement i forvejen langt dyrere end et almindeligt mobilabonnement, og for det andet så koster din opkaldsafgift en hel del. Derudover så koster et fastnetabonnement rigtig meget i oprettelse. 

Det er netop en stor fordel at enten helt droppe din fastnettelefon, eller skifte den ud med en mobiltelefon. Det kan være en fordel at skifte fastnettelefonen ud med en gammel mobiltelefon du måske har liggende. Det er ved nogle mobilselskaber muligt at få sit fastnetnummer koblet over på mobiltelefonen. En anden mulighed er også, at beholde fastnetnummeret, og få det kodet over til mobiltelefonnummeret. Dette er muligt hos de fleste teleselskaber. Det betyder altså at du helt kan droppe din fastnettelefon, men stadig har nummeret, så du behøver derfor ikke at skifte nummeret ud.

Det er altid en fordel for dig eller din familie at slette, om muligt, din fastnettelefon. Tag en snak med din udbyder om, hvilke muligheder du kan have, og hvilke fordele de kan give hvis de slettede fastnetnummeret og måske skiftede det til et nyt mobilnummer. Det skal selvfølgelig alt sammen gøres, så det er mest optimalt for dig eller jer, så overvej om i har brug for en mobiltelefon som fastnettelefon, eller om den helt skal droppes, eller hvad der er for nogle muligheder.