Spar mange penge på den mobile regning

Spar mange penge på den mobile regning

Jeg faldt over en siden den anden dag, der er intet mere end genial når det gælder om at have styr på sit mobilabonnement og ikke betale for mange penge for noget der kunne gøres langt billigere. Siden hedder IPN – Og de sammenligner tæt på 400 abonnements typer inden for mobil telefoni. Det er nok den bedste Mobil Prisguide, jeg har set til dato.

På siden ipn.dk er det muligt at sorterer i alt fra netværkstype, om der skal være fri SMS, MMS, og hvor meget man skal have af tale og data. Og sidst med ikke mindst, hvor menge man er villig til at betale for mobilabonnement. Jeg bruger selv min telefon ca 5 – 6 timere om måneden, og ca 10 gb data, men det er også forde jeg vælger at bruge den som hotspot for min computer. I gennem tiderne har jeg prøvet de fleste netværk, og det er somregl tdc og 3 jeg har været mest glad for.

På siden ipn.dk indtastede jeg de dataerne, og et øjeblik senere kom den frem med resultatet. Ud af 425 mobilabonnement, så blev det kogt ned til et enkelt hit. Fri SMS & MMS, 6 Times tale, 12 GB Data, og med 21 Mbit i download… Hele herligheden for bare 155 Kr. Så nu har jeg skifte mobilabonnement. Det tog mig 2 minutter at spare over 200 kr om måneden.

Det var mit første tip fra mig til jer. Men p.s. Sig det ikke til nogen ;-)

Se også telepris.net

Postet af 8888888888 via AdSet.