Spar op til 35% på boligadvokat

Er du ved at købe eller sælge hus så er det ofte en rigtig god idé, at du finder en kvalitetsbevidst boligadvokat tæt på dig. Ejendomsmæglere har som de fleste ved ikke den bedste anseelse og det er muligvis ikke helt uden grund. Mange danskere har været utilfredse med mægleren ved køb af fast ejendom. Heldigvis er der mulighed for at klage til Disciplinærnævnet for Ejendomshandel, som er et uvildigt nævn, som behandler klager fra forbrugere over ejendomsmæglere.

I 2015 fik klagenævnet samlet 156 klager, og 76 klagere fik medhold i deres klage. Det er altså en god idé at klage, hvis du er utilfreds med den købsproces man har været udsat for. Manglende tilfredshed med sagsbehandlingen ligger nummer et på statistikken i 2016 og både annoncering og håndtering af køber/sælger relationen indgår i denne kategori.

At der klages over håndteringen af et boligsalg er ikke overraskende. Grundig køberrådgivning er essentiel i enhver bolighandel. Den mest erfarne køberrådgivning får man fra lokale boligadvokater, der er vant til at tænke juridisk.

Det er f.eks. en ofte forekommende misforståelse, at ejendomsmægleren deltager hvis køberen opdager fejl ved villaen efter at købet er afsluttet. Det er præcis her en boligadvokat kan være praktisk. Her er et emne med, hvornår du kan få brug for boligadvokat hjælp. Du har lige købt en ejendom men er i tvivl om, hvorvidt ejendomsmægleren har lavet en fejl. Kan du måske gøre krav gældende mod mægleren og hvis ja, så hvilke krav? Et godt råd er at få en skriftlig redegørelse fra mægleren og efterfølgende læse alle papirer grundigt for blandt andet at undersøge om ejendomsmægleren kan holdes ansvarlig i tilfælde af, at hun har lavet fejl.

Det kan være vanskeligt at finde en grundig boligadvokat nær dig. Løsningen er at anvende en af internettets gratis online services eksempelvis 3advokattilbud.dk. På denne side kan du gratis og hurtigt få op til 3 tilbud fra faglærde boligadvokater, som er interesseret i at løse din boligsag. Det gælder uanset om det er køb, salg, rådgivning eller anden form for hjælp som en boligadvokat kan tilbyde.

Du udfylder enkelt online formularen på to minutter og forklarer, hvorfor du har brug for en boligadvokat. Inden for tre dage modtager du skarpe tilbud på sagen fra 3 autoriserede boligadvokater i dit nabolag Du afgør selv, hvilket af de indkomne henvendelser du vil anvende.

Er der ikke nogle af tilbuddene, der er gode nok, så er du selvfølgelig velkommen til at sige nej tak til alle 3 tilbud. Det er som tidligere nævnt 100% gratis og uforpligtende så det kan næsten ikke blive enklere. Samtidig kan du spare mindst 10 % på advokatsalæret.

Boligadvokaterne i dit nabolag konkurrerer om din boligsag og dermed er du sikret, at du modtager nogle lokale tilbud. Brug den nemme løsning og få tre tilbud i dag!

En boligadvokat tilbyder gerne sagsbehandling vedrørende følgende områder:

  • Afdragsfrihed
  • Andelsboliglån
  • Ejerlejlighedsskema
  • Forsikring
  • Hæftelser
  • Kurssikring
  • Lånevilkår
  • Restgældrisiko

Postet af ErikOlesen via AdSet.