Spatur til fantastiske Bukarest

Hos East Tour specialiserer vi os i rejser til Østeuropa. Der er primært rejser til tre lande: Rumænien, Moldova og Transnistrien. Her er det f.eks. muligt at komme på en rigtig drengetur til Transnistrien, men kvinderne bliver ikke glemt. East Tour tilbyder en skøn spa tur til Bukarest, med luksus hele vejen igennem.

Bukarest er Rumæniens hovedstad, og er en af de større byer i Europa. Byen har meget charme, og er ved at etablere sig som en ny, og populær storby destination. Den blev tidligere kaldt for ”lille Paris”, på grund af den flotte arkitektur, og det pulserende sociale liv. Desværre betød kommunismen, at byen blev lukket for vesteuropæere, og det kulturelle liv forsvandt. Efter murens fald, oplever byen en ny opblomstring, og den fremstår i dag spændende og interessant.

På denne spa tur, bliver du indlogeret på et virkeligt godt hotel, der giver dig en mulighed for at slappe helt af. Den spa vi skal til, kan bedst beskrives som absolut luksus. Her er der svømmehal, massage, trænings muligheder, sauna, damp bade og jacuzzi. Her vil du fyldes med velvære, når du f.eks. får en massage. Spaen har alle de nyeste behandlinger, og også de mere traditionelle. På East Tours spa tur oplever du en luksus, som ville koste meget mere i Danmark.

Rumænien er stadig et meget billigt land, hvilket betyder at du på denne spa tur, kan spise på nogle fantastiske restauranter. Her kan du roligt bestille en god flaske vin eller to, og det vil blive forbavset over, hvor langt pengene rækker. Ud over at være en spa tur, er der også oplevelser i form af shopping og byture. Du kan selv kombinere shopping, byture og spa, som du ønsker. Klik ind på www.east-tour.dk og læs mere.