Spis Godt – Frokostordning i Århus

Frokostordning i Århus

Spis Godt startede i 2012 som et alternativ til de mange frokostordninger i Århus. Der findes et utal af udbydere og mange med forskellige tilgange til frokostordning som en del af en god hverdag. Planen fra start var, at Spis Godt skulle være et sundt valg, hvor frokostordningen bidrager til en sund livsstil og velvære på arbejdspladsen, hvilket på sigt også kan bidrage til at nedbringe antallet af sygedage.

Vi tilpasser os jeres behov og sammensætter menuen ud fra jeres ønsker, og vi leverer frokostordning til alle virksomheder, der ønsker en sund og varieret kost.

Et eksempel på en frokostordning kunne være:

  • Varm ret med tilbehør
  • Flere salater
  • To typer pålæg med tilbehør
  • Dressing
  • Ost på to udvalgte ugedage
  • Kage på én udvalgt ugedag
  • Groft, hjemmelavet brød samt rugbrød

Prisen for dette eksempel er 46,- pr. person pr. dag ekskl. moms.

Vi leverer vores frokostordning til Århus og omegn mod et mindre beløb pr. dag – beløbet varierer mellem kr. 50 og kr 65 alt efter område.

Mad ud af huset Århus

Hvis du ikke har brug for en frokostordning, men skal være vært ved en sammenkomst, kan vi også hjælpe dig. Vi har før leveret buffet ud af huset i Århus til alt fra fødselsdag til bryllup. Der er mange beslutninger forbundet med at skulle holde en et arrangement og maden vil altid være et af omdrejningspunkterne for en god fest. Hvad end du er til buffet eller anretning på tallerken, skal vi nok finde frem til en god løsning til dit arrangement. Det vigtigste for os, er at bruge gode råvarer og levere til den tid, der aftales – så du kan bruge tiden på dine gæster. Maden er et meget vigtigt element i en god fest, og kan få samtalerne i gang, hvis det er lækkert (selvfølgelig også det modsatte). Derfor gør vi vores del til perfektion, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt gæsterne kan lide det, du serverer. Er du i tvivl om, hvordan menuen skal sammensættes, kommer vi også gerne med gode råd, der sikrer en solid oplevelse for gæsterne. Vi har mange års erfaring fra køkkenet, så vi ved, hvilke knapper der skal trykkes på – alt efter type af arrangement. Derfor kan du trygt overlade denne del til os, og vi skal gøre alt i vores magt, for at leve op til det. Vi leverer mad ud af huset fra vores placering i hjertet af Århus.

Hvis du ønsker at høre mere eller har brug for råd til et arrangement, du skal holde eller vores frokostordning, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten mail kontakt@spisgodt.com eller telefon 53 52 89 88. Så tager vi en snak om dine ønsker og behov, samt hvilken type arrangement eller frokostordning, du ønsker. Vi er sikre på, vi ikke kommer til at skuffe dig.Postet by SpisGodt via AdSet linkbuilding network