Står du og skal flytte? – så er hjælpen her

Der er ikke noget bedre end at skulle flytte til en ny lækker lejlighed, hus, rækkehus osv. men problemet omkring at skulle slæbe det hele ned og leje en bil osv. det er næsten ikke til at overskue. Også hvis virksomheden skal flyttes med alt inventaret også det tunge hvem skal så sørge for det.

Hos TLS har vi midlerne, maskinerne og mændene til at klare lige præcis dit flytte problem. Så om det er fordi du ikke gider, ikke har evnerne eller at opgaven bare er for uoverskuelig så kommer vi og flytter det for dig. Vi tilbyder derudover også et lagerhotel hvor du kan få dine ting opmagasineret hvis der ikke er plads nok i den nye bolig eller virksomhed og hvis du har gang i en renovering derhjemme og mangler et sted at opbevare tingene i mens kan vi også klare en udlejningscontainer så du ikke udover at skulle leve med byggerod skal have møbler overalt.

Vi har specialiseret os i alle former for flytning og vil gøre alt for at din flytning går så glat som muligt, om det er inden for almindelig flytning, specialtransport, transport af følsomt gods vi har som sagt kendskab til det hele. Hvis man har store tunge ting der ikke kan komme ned igennem trappeopgangen eller ikke kan løftes har vi forskelligt i udstyr og maskiner til også at klare disse opgaver. Hvis det forfærdelige skulle være ske kommer vi også og tømmer et dødsbo og fragter det hen hvor du ønsker.

Vi vil gøre alt for at du er tilfreds med vores service så kig ind på hjemmesiden www.tls.dk og få en yderligere udspecificering af hvad vi kan tilbyde lige præcis dig. Derfor er dette et rigtig godt firma til at sørge for ens flytning

Postet af 8888888888 via AdSet.