Stilguide til flotte sommer sneakers dame

Som markedet ser ud lige nu, er der rig mulighed for at købe sneakers til damer, der går sammen med både hverdagstøj, kjoler og finere festtøj. Som moden er på nuværende tidspunkt, tillades det at sammensætte tøjstile og sneakers som man lyster. Sneakers er blevet utroligt populære og der er et kæmpe marked for dem både blandt forhandlere og privatpersoner. Begge tjener gode penge på produkterne, den største fortjeneste er dog stadig at finde ved de privatpersoner, der vælger at slå lejr ude foran en butik som skal til at release et par eftertragtede sneakers. Disse ”resellers” køber skoen for butiksprisen, for at lave en god profit på produktet. I de fleste tilfælde er der tale om en fortjeneste på butiksprisen ganget med 3-4 stykker. Dette betyder, deres fortjeneste for at ligge sig i kø til at kunne købe et par eftertragtede sneakers, bliver mere end fordoblet. Hvis man som reseller køber sine sneakers for 1600, så kan man forvente en fortjeneste på 3400 + 1600 = 5000kr for at ligge et par timer og vente på at de udsete sneakers releaser.

Der forhandles sneakers på nettet via Facebook, Trendsales, ASOS mv. Disse forum, kan både indeholde nye og brugte sneakers. Som kunde hos en af forhandlerne, gælder det om at være på mærkerne når man køber igennem en privatperson. Flere personer har fundet ud af, at markedet for sneakers er særligt attraktivt og søger enhver mulighed for, at lave nogle lette penge. Derfor bestiller de billigere kopier fra Kina og sælger dem som originale varer. Disse resellers forsøger så at tjene penge på at deres kunder er godtroende. Det kan derfor være en god ide, at mødes med forhandlerne af de sneakers man overvejer at købe, inden man overfører pengene, så man kan tjekke op på, om de sneakers man overvejer at købe, er autentiske eller falske. Hvis man ønsker at undgå dette problem, er det bedst enten at mødes med forhandleren for selv at kunne undersøge varen, eller man kan ligge sig i kø, som de andre personer, der ønsker at komme i besiddelse af nogle af de attraktive sneakers. En anden overvejelse man kan gøre sig er, at skrive sig om til det som butikker kalder for en ”raffle” her skriver man sig op til et lotteri, hvor der så bliver trukket lod om at få muligheden for at købe et par sneakers. Denne metode er specielt kendt fra de yderst populære Yeezy Boost fra Adidas, som er lavet i samarbejde med Kanye West. Der foregår både ”raffles” i butikkerne, på Facebook og på Instagram. Grunden til at disse sneakers er blevet så populære er først og fremmest fordi de er lavet i et samarbejde med et af nutidens hotteste navne, både på godt og ondt, men også fordi de er lavet i et design, som adskiller sig fra andre sneakers.

Det kan derfor anbefales, når man er på udkig efter et par nye sneakers dame at man finkæmmer hele markedet for at finde den bedst mulige pris, herudover vil det anbefales at man mødes med forhandleren, hvis man har besluttet sig for at købe igennem en privatperson eller hvis man ikke har været heldig nok til at vinde en raffle hos en forhandler. Det kan også være en god ide, at få flere syn på sin sneaker inden man køber den. Der er nogle mennesker, der søger en hurtig profit for enhver pris, også hvis det betyder at de skal snyde og bedrage sig til denne. Hvis man derfor får flere syn på den sneakers man overvejer at købe, kan man med bedre ro i sindet beslutte sig for, om det er en god forretning og man undgår i de fleste tilfælde at blive snydt.

Postet af SportP via AdSet.