Stjerne Autoservice – dit værksted i Vordingborg

Mange bliver overraskede, når de modtager deres værkstedsregning. Hos Stjerne Autoservice er dette ikke tilfældet. Vi er dit lokale autoværksted i Vordingborg med fokus på kvalitet til prisen og alsidighed for dig som kunde. Vi foretager både service, reparation af din bil, samt dækskifte på bilen. Vi startede autoværkstedet i Vordingborg, da vi selv ofte ikke følte os godt behandlet og at hele processen omkring at få bilen på værksted var meget omstændig og uigennemsigtig. Det overraskede ofte negativt og derfor blev vi trætte af de uventede beløb, der ofte kom oveni det, man havde budgetteret med. Derfor tænkte vi, at der skulle være et autoværksted i Vordingborg, der kunne møde kunderne i øjenhøjde og forstå deres behov. Vi sørger for en god pris på reparation eller service af din bil.

Du kan forvente høj kvalitet fra vores mekaniker, når vi modtager din bil på værkstedet. Når vores mekaniker gennemgår din bil, sørger han ligeledes for at skrue på en løs bolt eller stikke en klat olie et sted, hvis man oplever, at det mangler. Han er ligeledes meget erfaren i de mest gængse mærker, der bliver solgt herhjemme i Danmark. Vi sørger for at gennemgå hele forløbet med dig, så du føler dig tryg ved at overlade din bil til service elle reparation hos Stjerne Autoservice.

Uanset om du kommer som privat- eller erhvervskunde, kan du være sikker på at få en god behandling på værkstedet, der er udstyret med nyt og moderne udstyr. Vi har ligeledes investeret i en Delphi diagnosetester til fejlsøgning på bilens computer, der kan udlæse og slette fejlkoder, kalibrere, tjekke om livedata er korrekt opsat og meget mere.  Derudover kan vi på værkstedet i Vordingborg ligeledes også nulstille diverse servicelamper for dig, hvis du selv arbejder med bilen og derfor ikke selv kan komme til at nulstille disse.

Hvis du ikke du har mulighed for at komme ned med bilen på værkstedet, tilbyder vi også at hente og bringe den – helt gratis for dig – inden for 40 km fra værkstedet i Vordingborg – nærmere betegnet Næstvedvej 229. På denne måde kan du finde mere tid i hverdagen til andre opgaver, og trygt overlade din bil til vores mekaniker i Vordingborg. 

Så hvis du står og mangler en mekaniker eller har spørgsmål, inden bilen skal sendes til syn, kan vi hjælpe dig. Du kan enten læse mere på hjemmesiden eller kontakte os på telefon 21976705.                      

 

                                                                                         Postet by Stjerne Auto via AdSet linkbuilding network