Tandeftersyn hos ole pind i Taastrup.

Tandeftersyn – av av?

Har du også skræk for tandlægerne? hvad skyldes det? Dengang da du var lille og du skulle hive tanden ud, hos skole tandlægerne?

Det er også virkelig trist, at det skal have ødelagt din lyst til at besøge tandlægen nu. Men selvom du frygter dem, frygter de også, at du kommer med store smerter snarrest, fordi du ikke har været regelmæssigt hos tandlægen. tandeftersyn er den mildeste og mest effektive form for besøg hos din tandlæge. Hos ole pind, byder vi dig velkommen med smil og åbne arme, og vi sørger for at du føler at du er i trygge rammer, samt at vi intet ondt vil gøre dig. Ved at foretage det tandeftersyn hver 6 til 9 mdr, sikre du at vi forhindre smerter, angreb på dine smukke tænder, samt betændelse. problemet ligger lidt i, at udskyder du det, så når du kommer hos os, er der masser af skader på dine tænder, men regningen er også hammer dyr. Hvad er meningen så? Hvis du nu begyndte at komme til tandlægen lidt hyppigt, ja lidt dyrt, men du vil kunne mærke i længden, at din regning vil falde draktisk, da der ikke er flere skader, fordi dem har vi forebygget fra sidste gang, fra forrige gange.

Ole Pind er beliggenhed i Taastrup pg har stor erfaring. Han vil kun hjælpe dig med at gøre din mund sund og rask og dine tænder og tandkød ligeledes, dette gør han dog smertefrit. Vi er alle mennesker, og tro mig ole pind kan også mærke når noget gør ondt, og det er ikke det det drejer sig om. jo nogle små indgreb kan sagtens give lidt smerte, men det er fordi, du ikke er vant til at noget prikker lige der.
jeg synes du burde kontakte ole pind på 43990875 eller på hans hjemmeside  her garanter jeg også for, at du vil få en masse svar, og hov? har du lagt mærke til at jeg er ole, som skriver. ja jeg er søde rare ole pind der garanter dig en god opleve og at du smutter fra mig af med raske tænder og et smil på læben og kun tanken om, hvornår du kommer igen. det er ikke svære. end bare at tage telefonen og ringe.

 

Alt dette er kun for at sikre dig sund mund, flotte og pæne og sunde tænder. Og hey, er det ikke rart med frisk ånde også, end dårlig ånde fordi betændelse bare har bygget sit eget lille hjem i munden på dig? øv det er ikke sjovt.
Jeg har stor erfaring og jeg vejleder dig gerne i også, hvordan du selv kan forebygge betændelse, skader, angreb i din mund, Det skyldes primært din tandbørstning, men ogå hvad du drikker og spiser.

Postet af Ole via AdSet.