Tips og tricks til energi isolering af boligen

Din lokale isoleringsekspert udfører utallige forskelligartede opgaver. Isoleringseksperten har tit mange års erfaring indenfor faget og har som følge deraf stor viden og erfaring. Det gælder for eks. typer af isolering til forskellige vægge og alt mulig andet, som hører under generelle isoleringsarbejder. Du kan også møde en faguddannet isoleringsmand, der har specialiseret sig i yderligere emner som fx Rockwoolisolering eller isolering af krybekælder. Den isoleringsekspert du hyrer, behandler de arealer, som skal isoleres. Der kan energiisoleres på mange typer overflader, for eks.:

  • cement
  • sten
  • planker

Montering af energiruder

Set fra energimæssige vinkler bør ruder monteres i plan med centrum af efterisoleringen i væggen. Udvendig energiisolering kan eksempelvis laves som en ventileret profilbeklædning eller som tegl, hvor isoleringsmaterialet monteres mellem lægterne fra den gamle væg. Endvidere kan man på sandblæste vægge anvende færdigkøbte isoleringsplader, der udvendig pudses med specialpudstyper, som er diffusionsåbne. Ved en ydre efterisolering af lette facader anbefales ventilerede vægbeklædninger.

Få 3 gratis tilbud på isolering

Hos hjemmesiden Billig-isolering.dk kan du få et rigtig konkret tilbud på din nye isoleringsopgave på fx Frederiksberg. Vi tilbyder dig 2-3 helt uforpligtende tilbud på energiisolering som du studere i ro og mag. Før vi kan sende dig reelle tilbud, har vores tilknyttede virksomheder dog tit brug for at estimere opgaven. De vil henvende sig hurtigst muligt for at aftale en dag, hvor I kort kan snakke opgaven igennem. Når du skal have isoleret udendørs, tilråder Billig-isolering.dk, at du får en professionel analyse af dit faktiske behov. Vores tilknyttede isoleringsfirmaer informerer gerne om materialevalg, så resultatet bliver holdbart og nydeligt. Med en hulmursisolering af boligen kan du sandsynligvis spare i nærheden 25 % på varmebudgettet de næste mange år. Du vil opleve, at det er vigtigt at boligen er rigeligt isoleret.

Den rigtige isolatør til opgaven

Det er enkelt, gratis og uforpligtende og vores net af firmaer over hele Danmark er klar til at klare din isoleringsopgave. Du kan gratis oprette en opgave til en fleksibel isolatør på sitet, uanset størrelsen på din opgave. Fortæl blot, hvad problemet er og hvor stort et areal i kvm, det ca. handler om. Herefter videresender vi din sag videre til vores godkendte virksomheder, så du kan komme i kontakt med den helt rigtige isoleringsmand med det bedste isoleringstilbud på Nørrebro. Isoleringsopgaver kræver erfaring på flere områder, hvorfor isolatørerne kun benytter de bedste produkter og konstant holder sig opdateret indenfor alle relevante områder. Det er besværligt selv at få tilbud så lad Billig-isolering.dk gøre arbejdet!

Valg af de rigtige isoleringsmaterialer

Det mest optimale energiresultat fås, når der arbejdes med de bedste materialer. Dette ved gruppen af tilknyttede firmaer udmærket og de efterfølger dette ved udelukkende at arbejde med professionelle produkter. Dermed kan de derfor udstede en garanti for, at det udførte isoleringsarbejde holder i adskillige år.

Liste med produktnavne på professionelle isoleringstyper der bruges:

  • Celleglas
  • Isover
  • Knauf
  • Styrolit
  • TræfiberPostet by ErikOlesen via AdSet linkbuilding network