Tøj du aldrig skal have på mens du træner

Toej du aldrig skal have paa mens du traener

100 procent bomuld Tøj
Denne fiber kan synes som en kølig og behagelig løsning, men fordi bomuld absorberer fugt og er langsom til at tørre, vil din sved bogstaveligt holde med dig. Bortset fra at gøre dig lettere, kan fugtigt bomuld forårsage kulderystelser og hudirritation eller krops udbrud, og øge friktion i Chafe-udsatte områder.

Fix: Bomulds slid for hurtigtørrende syntetiske eller lette, svedtransporterende stof, som er specielt designet til at trække dråber væk fra huden for optimal fordampning.

Tip: Ligegyldigt hvilken slags stof du sveder i, går på pension posten, hvis det begynder at tage på en lugt af sine egne. “Der er en levetid på stoffer, når du iblødsætning dem med sved på regelmæssig basis,” siger personlig sports træner Joey Gonzales, COO for Barrys Bootcamp i New York City.

Udslidt Fodtøj
Hvis du ikke dropper dine spark, indtil sålerne gået løs eller et hul vises i tåen, så gør du dine fødder en bjørnetjeneste. Forværrede såler og svangstøtte kan holde dig fra at etablere et solidt grundlag, når man står på en glat studie gulv og måske endda skade leddene. Brett Donelson, en certificeret personlig træner, USA Cycling coach, og USA triathlon træner i Vail, Colorado, siger gode sportssko fremme korrekt tilpasning under træning. “Generelt, du vil have dine knæ for at spore over dine tæer, uanset om du laver et sæt af squats eller cykling,” siger han. “Hvis dine sko ikke giver dig den støtte du har brug for, vil dine knæ ikke holde til meget, og som vil føre til knæ smerter.”

Fix: Udskift dine tennissko om hver 500 miles, foreslår Melissa Paris, en New York-baserede personlig træner og en Lululemon Athletica ambassadør. “Hvis du to gange om året køber et nyt par er OK,” siger Paris. “Hvis du løber seks til syv dage om ugen, bør du udskifte dem tættere på hver tredje måned.”

Tip: Hvis du plukker et par nye sneakers, Gonzales og Donelson anbefaler vi en professionel analyse af dine skridt, så dine sko kan korrigere for din fodens naturlige tendens til at rulle indad eller udad. Vælge funktion over mode er nøglen til en sikker, effektiv sved session. “Alle er besat af at bære flotte sko, men sko er en recept, og de skal ses som sådan,” siger Gonzales.

Unsupportive Sports Bras
Du vil ikke være i stand til at give din træning alt hvad du har, hvis du er utryg eller selvbevidst. En god sports-bh gør arbejdet for at beskytte ledbånd og væv i brystet fra overdreven strække eller stress, så du kan presse dig selv uden bekymringer.

Fix It: At vælge den perfekte bh, huske niveauet for effekten af din typiske træning og formen på din krop. Low-impact sports-bh arbejde for aktiviteter som yoga eller gå, mens andre muligheder for stor effekt aktivitet er ideelle til interval træning og intense cardio klasser. Vælg bh’er i svedtransporterende stof med flade eller dækket sømme for at minimere fanget sved og gnidning. Stor overkrop kvinder bør vælge bh’er, der har bredere stropper, som spreder vægt og vil ikke grave i skuldrene, og bredere bands (eller endda bøjle) i bunden af den bh, som giver maksimal støtte.

Tip: Selv hvis du er tilfreds med venner, du har fået, så sørg for at erstatte dem hver seks til ni måneder. Jessica Matthews, MS, E-ryt, en San Diego-baserede fysiolog for American Council on Exercise (ACE), siger slidt sports bh’er vil ikke gøre deres job, og kan føre til ledbånd skader. Selvom livet i en bh, afhænger af, hvor ofte du bære og vaske det, foreslår hun søger stikord som forvrængede kopper, svækket elasticitet, bøjet eller fremspringende bøjle, eller en pasform, der ikke er flad mod kroppen.

wearable Hardware
Smykker, der hænger, gynger, eller stikker ud har ingen plads i gymnastiksalen. “Alt, hvad der kommer til at stå i vejen eller gøre at dy tænker på noget udover din træning bør overlades derhjemme,” siger Paris. Matthews siger ringe-selv vielsesringe-kan være ubehageligt eller blive beskadiget ved løft og kan nemt blive fanget på yoga og pilates måtter.

Fix: Stow hardware i din gym taske eller skab til at holde dig selv og dine smykker ude af problemer.

Postet af Digitalwebdk via AdSet.