tømrerguiden – det nye univers

toemrerguiden 8211 det nye univers

Tømrerguiden er det rette sted for dig

 

Hvorfor dig? Fordi vi alle hat brug for en tømrer på et eller andet tidspunkt. Og er der noget værre og presset, når man skal finde den rigtige tømrer med ikke ved hvorhenne og hvordan?

Typiske situationer er – du spørger vennerne, du spørger familien og til sidst for du en tømrer der skuffer og bare hiver pengene ud af dig. Dette gør det ikke ligefrem som den bedste oplevelse.

Hvad gør man så? Man sørger på google, find en tømrer – men dette er for bredt. Han bord i jylland og du i storkøbenhavn.. det går jo ikke.

 

 

Tømrerguiden!

Derfor har vi oprettet denne online tømrerportal – som skal være med til at hjælpe dig med at finde den rette tømrer. Udover det garanterer vi noget helt særligt. Tilfredshed!

Alle vores tømrer som er tiknyttet denne portal, er erfarne, loyale og ønsker kun, at hjælpe kunden bedst. Disse tømrer har i mange år været i dialog og samarbejde med en masse unikke mennesker – derfor er intet en udfordring. Om du aldrig er hjemme, svær at beslutte eller noget helt tredje så kan du sikre dig at denne tømrer, som du finder via tømrerguiden er forståelig og hjælpsom så vidt muligt det er muligt!

 

På siden vil du opleve et helt ny univers – et univers for dig der interessere dig for tømrerfaget – eller ønsker ta blive. På tømrerguiden , somd et ligger i ordet, er der en masse nyttige artikler og nyheder omkring branchen.

 

en lang smører stod der oppe, derfor skal der lige fortælles en historie om en marianne, som stod og manglede en tømrer.

 

Min historie om tømrerhjælpen.

For nogle mdr tilbage, stod jeg og manglede den rette tømrer. Jeg er alene med 3 børn og fraskilt. Og kort sagt, var der inge i min familie som var egnet til det jeg ville have lavet. Derfor gik jeg på udkig i google, men det var den værre jungle.. jeg fik hørt fra andre, at de kendte en og så kendte de en – men jeg var bange for utilfredshed, ingen kvalitet og sort arbejde.. jeg ville have kvalitet og erfaren arbejde – jeg ville have, at hvis der opstod et problem, så skulle de løses, uden at stå som et stort spørgsmål.

En klog mand sagde til ig på job, tjek tømrerguiden ud – det er nyt men rigtig effektivt!

Jeg klikkede ind på det og læste først om hjemmeside.. hvem de var – det var en web – virksomhed der havde en masse kunder – tømrer. Derfor have de selv oprette denne hjemmeside, for st hjælpe andre. De kendte håndværkerne og vidste at de kun leverede kvalitet!

 

Jeg kontaktede hurtigt tømrerguiden, de spurgte om mine ønsker, behov og opgaver og der gik ikke mere end en dag – så blev JEG kontaktet af en tømrer. Han va flink, venlig og havde virkelig styr på det han snakkede om.

Dette var en utrolig oplevelse. Vi starte et stærkt samarbejde og jeg har i dag et flot hjem uden fejl

Postet af tomrerguiden via AdSet.