Top 10 online sportsbutikker i Danmark

Er du klar til den nye sportsæson, eller skal du ud og have en ny garderobe, så du er klar til at dyrke en masse motion i fremtiden. Motion er sundt både for krop og sjæl, og derfor er det også vigtigt, at du har nok sportstøj, så du aldrig står og mangler, når muligheden åbner sig for, at du enten kan komme ud og løbe eller træne på en hvilken som helst anden måde. Hvis du står og mangler en ny sportstøj garderobe men er på bar bund, når det kommer til, hvor du skal handle dit sportstøj henne, er du kommet til det rigtige sted. Denne artikel ser nemlig nærmere på de 10 bedste sportsbutikker.

1. Nyform

En af Danmarks førende sportskæder, der har cirka 30 butikker rundt omkring i flere lande i Europa samt en meget velfungerende webshop. Nyform beskæftiger omkring 200 personer i både ind og udland samt på internettet. Nyform blev stiftet tilbage i 1986 af direktør Kurt Enevold Nielsen, som startede den første butik på Rømø, der solgte både brugskunst og sportsbeklædning.

2. Sport24

Sport24 er et meget nyt initiativ indenfor sportsbeklædning. Sport24 åbnede dørene for første gang 1. Januar 2012, hvor nogle andre sportsbutikker, som eksempelvis Intersport blev lavet om til Sport24 butikker. I dag har Sport24 41 sportsbutikker landet over og sælger både sportsbeklædning til individuelle personer samt idrætsforeninger og sportsklubber.

3. Stadium

Stadium er en af de mest kendte og anderkendte sportskæder i Norden. Stadium er Sveriges største sportskæde men er også store i lande som Danmark, Finland og Tyskland. I de 4 lande har Stadium omkring 160 butikker og beskæftiger flere tusinde personer. Stadiums mission er at inspirere en aktiv livsstil og forhandler også storset, alle typer af sportsbeklædning. Stadium begyndte allerede tilbage i 1974, da den nuværende direktør, 22-årige Ulf Eklöf overtog den lille sportsforretning Spiralen Sport i Norrköping og omdannede den til Stadium sammen med hans bror.

4. Sportsmaster

Med over 100 butikker i Danmark er Sportsmaster den største forhandler af sportsbeklædning. Sportmaster tilbyder både mange fysiske butikker rundt omkring i Danmark og en meget komplet hjemmeside med en god webshop, hvor kunderne kan handle 24 timer i døgnet. Sportsmaster blev grundlagt i 1979 af 16 isenkræmmere der i stedet for at have en lille del af deres butik, hvor de sælger sportsbeklædning til at lave en hel butik med sportsbeklædning.

5. Intersport

Intersport er en af Danmarks største forhandlere af sportsbeklædning, da de siden 1968 blot har vokset sig større og større i Danmark. Intersport har i dag over 90 butikker rundt omkring i Danmark samt en meget velfungerende webshop med et stort udvalg af forskellige mærker.

6. Sportigan

Sportigan har den seneste tid erobret et stort marked i Danmark og har vokset sig meget store. Sportigan har i dag 73 butikker fordelt over hele landet. Sportigan engagerer over 350 medarbejdere landet over der siden 1989 har været medvirkende til at få Sportigan kæmpet op på den store scene på sportstøjsmarkedet.

7. Brubeck

Brubeck er en online forhandler af kvalitets sportstøj til både kvinder og mænd. Brubeck blev stifter i 2005 med tanken på at sælge sportstøj af høj kvalitet, og har haft mest salg i Polen og andre østeuropæiske lande.

8. Billigsport24

Billigsport24 er en internet shop, som forhanlder sportsudstyr og beklædning online. Der er muligt at handle de mest kendte sportsmærker med store besparelser. Billigsport24 blev stiftet tilbage i 2005 og har derfor stor erfaring indenfor internethandel.

9. Løbeshop

Løbeshop har et stort og bredt sortiment af de førende mærker på markedet. I takt med at løbshop har de mest anderkendte mærker på markedet, er de hele tiden på jagt efter nye mærker og modeller. Løbeshop har siden 2005 forhandlet sportstøj.

10. Danskoutlet

Danskoutlet er en stor virksomhed, hvor en del af virksomheden sælger sportstøj og udstyr. Dansk outlet har både fysiske butikker og en meget komplet webshop, der sælger billigt sportsudstyr med et bredt udvalg af forskellige mærker.

 

 

Postet af jeppe-nielsen via AdSet.