Udsalg på babytøj og tøj til børn

Hvor finder man det billigste babytøj og tøj til børn, i højeste kvalitet? Du vil sikkert tænke, det er da nemt, jeg finder det på Pricerunner, Kelkoo eller via Google Shopping. Eller i de kendte online webshops som Nelly, Zalando, H&M, Stylepit, Ellos osv. Nej, det er ikke nødvendigvis i disse du finder det billigste børne- eller babytøj.

Derfor behøver en sparkedragt ikke være bedre, bare fordi den koster 279, – i stedet for én til 79,-.

Lad mig forklare, i dag er bliver størstedelen af alt tøj, accessoires produceret i Kina, Asien eller andre lignende lande. Specielt de store brands får produceret deres tøj disse steder, ikke at kvaliteten ikke er god nok, men snarere meget ens – også selvom tøjet koster 399,- eller 99,- Da er det stort set altid mærket du betaler mere for, og ikke kvaliteten – da kvaliteten ofte er meget ens. Derfor behøver en sparkedragt ikke være bedre, bare fordi den koster 279, – i stedet for én til 79,-.

Hvorfor køber folk dyrt tøj

Men hvorfor køber folk så de dyre mærker. Ja, hvis du spørger folk – Så vil de sige at kvaliteten er bedre, eller de godt kan lide designet. Men ofte bunder det generelt bare ud i, at sende et signal til omverdenen, at vi har råd til disse dyre mærker til vores baby eller dreng/pige. Et brand signal, og igen – Det er mærket man giver penge for – ikke fordi kvaliteten er 250% bedre.

Overraskende, da klarer en del dyrt tøj sig dårligere i test af kvaliteten, end billigere tøj

Faktisk, lidt overraskende, da klarer en del dyrt tøj sig dårligere i test af kvaliteten, end billigere tøj. Et eksempel på dette var, da Forbrugerrådet Tænk udførte en test af nye jeans. Her var prisen på jeans fra et par hundrede og op over 3.000,- Her var resultatet klart – De billigste jeans klarede sig markant bedre end de dyre.

Hvor finder jeg det billigste tøj

Selvom du ofte kan spare 50-70% på tøj ved de ”store” og kendte online webshops, da kan prisen stadig være højere end hvis du fandt en mindre webshop der kun tilbyder 10% rabat. Et eksempel på dette kan man finde, stort set altid – Jeg går ind i en kendt webshop, finder en t-shirt til pige, den koster normalt 129,95,- den er nedsat 40% – og koster nu kun 79,95,- Men finder jeg en lignende t-shirt i den mindre webshop, der ikke har alt for høje førpriser – da kan jeg finde den til 40,- og de tilbyder endda 10% rabat oveni, så under det halve (og det var endda en kendt mærkevare).

Hvad med Pricerunner og lign.

Desværre har de små webshops det svært, når de er oppe imod de store kæmper. Her tænker jeg også på f.eks. Pricerunner, Kelkoo mfl. Du tror måske du finder den billigste vare her, hmm. Det er langt fra sikkert, da det kun er en brøkdel af forretninger der er tilmeldt. Det koster en del penge, og derfor er det igen kun de største webshops og mærker du kan finde her. Derfor vil det bedste råd, hvis man skal finde de bedste priser på udsalg på babytøj & børnetøj udsalg – være at kigge flere sider igennem på almindelige Bing eller Google´s søgemaskiner. Her vil du ofte kunne finde bedre tilbud på mindre webshops.
Men er det sikkert? Ja, det er ligeså sikkert at handle i en mindre shop – de bruger de samme SSL certifikater, der sikre en sikker betaling, som de store webshop også bruger. Er du stadig i tvivl så tjek deres handelsbetingelser & politikker, hvis denne er fyldestgørende, og med adresser mm., så burde det være helt sikkert at handle der.Postet by Moeller via AdSet linkbuilding network