Undersøg om du ikke kan få kolonihavehus lidt billigere

Det er faktisk muligt at få det billigere. Det første man lige tænker på, er at man skal forhandle om selve prisen på kolonihavehus, men det om jeg tænker på er faktisk prisen på lånet. Når man køber større ting som et kolonihavehus, så er det vigtigt at du undersøger om din bank kan gøre det bedste for dig, eller du skal have fat i en anden type af privatlån for at få den billigste løsning.

Rigtig mange danskere har det med at blive i deres bank i årtier, men dette er faktisk penge lige ud af vinduet. For langt de fleste danske familier er der hundreder af tusinder kroner at spare ved at undersøge om en af de andre banker ikke er billigere end det man har lige nu. Det er altså ikke bare småbeløb vi snakker om, så de 2-3 timer du ender med at bruge på at undersøge om du kan få billigere lån i forbindelse med køb af kolonihavehus eller andet, det er altså rigtig god givet ud!

På samme måde gælder det, hvis du ellers kigger efter hus, lejlighed, sommerhus og bil, samt alle andre større køb som f.eks. speedbåd eller måske bare større forbrugslån. Men hvis du generelt allerede har flere lån, så er det da bare med at komme i gang. Du behøver ikke en grund som et kolonihavehus, for at få en snak om billigere lån. God fornøjelse med at spare penge. Rigtig mange penge!

Postet af mrdk via AdSet.