Undertøj og tøj til store piger

Jeg er en fyldig kvinde og jeg har i mange år haft problemer med at finde pænt tøj. Det er ikke at jeg er så stor jeg ikke kan finde tøj, men jeg vil have noget storpigetøj, der fremhæver mine fortrin og skjuler mine bagtrin, ikke noget der generelt bare skjuler min krop.
Derfor åbnede jeg en lille butik med undertøj i store størrelser, succesen kom bragende, jeg blev næsten væltet om kuld. Jeg fik forespørgsler på tøj i store størrelser og selvfølgelig undertøj til store piger.

Derefter ansatte vi en mediepige og fik banket min webshop og og jeg sælger alt i tøj i store størrelser, til flere lande. Jeg har fået lavet min egen linie af tøj og det er virkelig fedt at få syet noget smart og moderne tøj til fyldige kvinder. Den næste kollektion jeg planlægger er vinterkollektionen, hvor jeg vil udvide med overtøj i store størrelser og nogle specielle store bluser jeg har fundet stof til på en messe.
Det at jeg selv er en stor pige, betyder at jeg ved hvad der er af problemer man kan slås med når man fylder lidt mere end gennemsnittet, og jeg har ikke noget ønske om at blive en størrelse 44 jeg kan lide min facon, og den brugerstorpigetøj og overtøj i store størrelser. Og jeg får faktisk mange komplimenter, både af mænd og kvinder.

Jeg er meget spændt på den nye linie jeg har designet, og jeg har en rigtig god fornemmelse for de nye skønne store bluser, jeg har fået syet i Indien. Min webshop brager derud af og det som startede lidt på prøve har vist sig at være en genial ide. Jeg går og overvejer at åbne et show room i selveste København, jeg har sent en lokal “spejder” ud til at kigge på lokaler.

Postet af 136pkk via adset.org