Valg af tandlæge – lad Tandlægerne i Lyngby hjælpe dig.

Hvordan vælger du den rigtige tandlæge?

Det at vælge tandlæge kan være svært for mange at finde den rette tandlæge, da der for det først findes et kæmpe udbud af tandlæger. Desuden kan der være mange der kan blive afskrækket, da de forbinder det med en smertefuld behandling og de forbinder tandlægebesøget med det klinisk hvide hospitalsmiljø. Mange klinikker gør heller ikke en stor indsats ud af, at sætte sig ind i disse behov hos patienterne, da de jo selv er vant til at arbejde i det.

En anden ting er prisen, da det er en af de få behandlingsformer, der ikke er dækket ind over skatten. Dette betyder, at mange fravælger det, da det ofte kan være forbundet med høje omkostninger, når man selv skal have penge op af lommen for specialbehandlinger.

Tandlægerne i Lyngby hjælper dig på vej

Hos Tandlægerne i Lyngby har vi i mange år gjort en stor indsats ud af, at lytte til dig som patient og dine behov. Vi gør meget ud af, at det skal være en god oplevelse at gå til tandlægen. Vores personale er uddannet til at gøre behandlingerne så gnidningsfri som muligt og samtidigt gøre det til en hyggelig oplevelse, hvor du før, under og efter oplever professionel service og kan se dig selv komme igen. Det startede ved Anne Boelsmand og Dorthe Dorf Petersen og siden er der kommet endnu flere medarbejdere til, der alle bliver uddannet i at tage vare på kunderne og give en fantastisk behandling – fordi en udmærket behandling bare ikke er nok.

Klinikken er indrettet på en moderne og hyggelig måde og det er vigtigt for os, at du bliver mødt i øjenhøjde, så der bliver taget hånd om dine ønsker og behov.

Vi fokuserer på at krydre de traditionelle behandlingsformer med den nyeste teknologi inden for tandlægebranchen. Det er vigtigt at implementere de nye tiltag og teknologier, der hele tiden bliver udviklet, men vi holder stadig fast i flere af de gamle dyder, som vores patienter sætter stor pris på, når de skal besøge deres tandlæge.

Vores patienter giver udtryk for, at de værdsætter vores professionalitet kombineret med vores afslappede tilgang til dem som tandlæge-patienter.

Hvad end du kommer i bil eller med offentlig transport, så er vi tæt på. Vi ligger et stenkast fra Helsingørmotorvejen samt Lyngby Centret, hvis du kommer i bil. Hvis du kommer med offentlig transport, kan du finde vores tandlægeklinik i Lyngby i gåafstand fra Lyngby St og tæt på lokalbanen. Derudover går der bus direkte til døren og vi har gratis parkering ude foran klinikken. Så hvis du står over for at skulle besøge en tandlæge, så tøv ikke med at kontakte Tandlægerne i Lyngby – vi vil meget gerne give dig gode råd med på vejen, når du skal finde en tandlæge i Lyngby. Postet by Tandlaegerneilyngby via AdSet linkbuilding network