Vil du vide mere om EZtrader bonuskode

EZtrader er en af ??de mere kendte binær option mæglere på internettet og har efterhånden været i nogle år. EZTrader tilbyder en bonus på alle bonusser, der tilbydes 10%, når du som en første gang indskyder brug bonuskode:

“Binaryoptionsmax”

Når du tilmelder dig EZtrader typen bonuskoden (MAXBONUS) i bonus område i forbindelse med tilmelding til platformen. Området til optagelse findes på samme side som du skriver dine private oplysninger relateret til tilmelding. Din EZtrader bonus kode eller salgsfremmende kode er således “Binaryoptionsmax”, og det gælder kun for nye kunder EZTrader.

Husk at Binære indstillinger er høj risiko, så starte små og kun øge dit arbejde, hvis det er noget for dig, kan du sætte indsatsen i vejret. Binære indstillinger er meget sammenlignelig med et væddemål med en bookmaker, og der er stort set de samme regnskyl – hvis du har problemer med at kontrollere dit spil, bør du søge hjælp.

Når du åbner en EZtrader konto vil være muligt at få en bonus på mellem 20 og 30% af det indbetalte depositum, afhængigt af størrelsen af ??depositum, du vælger at gøre. Bonussen er aftalt med EZtrader og som sagt muligt med Eztrader bonuskoden “MAXBONUS” for at modtage yderligere 10% bonus på din første indbetaling.

Eztrader har eksisteret siden 2008 og er beliggende i Cypern. EZtrader ejes af Win Gaming Media Inc. (WGM), og er registreret og reguleret af CySEC på Cypern under licens # 213/13. I Danmark er registreret moderselskab med Financial Services Authority under nummer 137287.

EZtrader er kendt på nettet for deres høje tilbagebetaling på op til 95%. Det skal understreges, at opsvinget sats for EZtrader maksimalt 95%, men i de fleste tilfælde er den procentdel lavere. Dette er fordi der er forskellige udbetaling afhængig af hvad du spiller (på samme måde, som du kender fra odds i en bookmaker). Den faktiske tilbagebetaling på investeringer i EZtrader er mellem 65 og 95% afhængig af hvad du spiller.

Postet af fiverr47 via adset.org