Vinduer og døre – Sådan kan du spare penge

Er du også den heldige ejer af et sødt, charmerende – og måske endda et lidt gammelt hus eller lejlighed? Og forstår du ikke hvor alle dine penge forsvinder hen hver vinter – og her snakker vi ikke om de penge der bliver brugt på diverse gaver, søde sager og juleindkøb generelt.
Hvert år bruger rigtig mange en masse penge på at varme huset op, men samtidig ryger rigtig meget af den varme direkte ud gennem sprækkerne, hvilket resultere i, at man fyrer for fuglene. På denne måde ryger en stor del af ens julebudget på ingen verdens ting – Men tab ikke modet, for der er noget at gøre ved sagen!
Her er en liste med punkter over simple ting du kan gøre for, at spare penge i det lange løb, og sikre dig og familien et dejligt og behageligt indeklima, vintermånederne igenne.
1: Hvornår har du sidst tjekket vinduerne i hjemmet?
Det er altid en god ide, at tjekke vinduerne igennem i ny og næ og se om der er tydelige revner, eller på anden måde dele af vinduet der ikke er helt som det skal være.
2: Slutter vinduet og dørerne til?
Kan du tydeligt mærke vinden suse ind gennem døren eller vinduerne? Nogen gange kan man let selv tilslutte det med speciel fyldetape, der lige kan tage en lille snert af vinden. Det kan dog ikke gøre den store forskel i det store hele, da vinden og kulden stadig let vil kunne trænge igenne,
3: Hvornår er vinduerne sidst blevet skiftet ud?
En af de mange ikke overvejer – da det forståeligt nok kan virke som et større projekt – det er at skifte vinduerne eller døre ud. Her kan det nemt betyde en større betaling lige nu og her, men med tanke på hvordan at denne udgift og investering på længere sigt kan være med til at sikre hus og hjem imod kulden, er der store fordel af hente ind her. Specielt med tanke på hvis du bor ude for byen, hvor højhuse tit og ofte ikke på samme måde kan skåne for vinden, når den blæser kraftigt.
Mange vil ofte mene at det kan være for dyrt at skulle skifte vinduer eller døre ud – men som allerede argumenteret, så vil det langt hen af vejen kunne betale sig, som langtids investering. Og hvis man får brug for en hjælpende hånd, kan let tage fat i en tømrer. En der har stor ekspertise og erfaring i udskiftning af vinduer og døre – med fokus i Odense og omegn – er Tømrermester Rasmus Balle og hans dygtige team. Sammen kan de hjælpe dig med at få udskiftet, hvad der udskiftes skal, for at klargøre dit hjem mod vind og kulde i de lange vintermåneder der kommer med den søde juletid.

Postet af Rasmus5000 via AdSet.