VPNinfo.dk – Alt om VPN Virtual Private Network

Privat internetadgang (PIA) der arbejdes på og har som for sent udvidet server stopper, så den nu omfatter mere end 3.000 servere 35 områder i 25 forskellige nationer.
Private Internetadgang er en utrolig VPN leverandør til en rimelig pris.
Private Internetadgang er en utrolig VPN leverandør til en rimelig pris.
Den bedste nyhed i denne beundring er, at serverne 10 er placeret i Danmark, og er parat til at formidle en samlet dataoverførsel kapacitet på 10 Gbps (10.000 Mbps) til kunder.
Alternative nationer inkluderet Pia s nedtrapning er: New Zealand, Norge, Irland, Italien, Rusland, Tyrkiet, Singapore, Mexico, Brasilien og Indien.
Fraværet af servere – især i Danmark – allerede den vigtigste ulempe ved PIA, som generelt giver en VPN administration af de mest forbløffende kvalitet. Med udvidelsen af VPN-systemet er privat internetadgang er på dette punkt generelt talt til hele verden guide og derfor kræve at bestige placeringer måde

Hvis du vil bruge VPN, skal du gøre følgende:
Vælg en VPN-udbyder:
Ikke alle VPN-udbydere er lige gode, så det er ikke ligemeget, hvilken man vælger. For at du kan være helt sikker på, din forbindelse er både sikker og anonym, er der en række betingelser, som VPN-servicen og -udbyderen skal opfylde. Med over 300 forskellige VPN udbydere på verdensplan, er der absolut ingen grund til at gå på kompromis!
Du kan få en uddybende forklaring her: Sådan vælger du VPN, men de er i korte træk:
Sikkerhed: Evnen til at beskytte dine data mod at blive opsnappet af uvedkommende. Det klares med effektiv og sikker kryptering.
Anonymitet: Evnen til at beskytte din identitet, så intet kan spores tilbage til dig. Her er det vigtigste krav, at brugerdata ikke gemmes.
Funktioner og servere: En god VPN kan benyttes på alle dine enheder, er nem at bruge, har servere de steder, du har behov for (gerne i Danmark) og er hurtig nok til, du ikke mærker tab i hastighed.
Installer VPN-appen:
Når du har tegnet et VPN-abonnement, modtager du kort efter en email med instruktioner om, hvordan du installerer udbyderens VPN-app på din enhed (PC, tablet, smartphone mv.).
Aktiver VPN-forbindelser:
Herfra er der kun tilbage at forbinde til VPN-tjenesten, hvilket gøres med et enkelt klik i appen.
Anmeldelser af VPN-udbydere
VPNinfo.dk gennemgår og anmelder løbende udvalgte VPN-udbydere i forhold til ovenstående krav til sikkerhed, anonymitet/privatliv samt funktioner og servere.
Du kan se en liste over alle anmeldelserne her: Anmeldelser af VPN udbydere
Alt om VPN står for Virtual Private Network og anvendes til at sikre og anonymisere internetforbindelser. Metoden benytter avanceret krypteringsteknologi til at kode data, hvilket gør det umuligt at opspore og overvåge brugerne. På VPNinfo.dk findes udførlige, men enkle forklaringer af detaljerne bag VPN-forbindelser samt hjælp til at finde den bedste VPN-udbyder. Som en yderligere hjælp er der desuden grundige og objektive anmeldelser af de mest populære VPN-services så som ExpressVPN, PureVPN, Private Internet Access, HideMyAss og mange flere.

Postet af fiverr47 via AdSet.