Zhenzi – tøj til store kvinder

Min mor er en ret kraftig kvinde, men utrolig smuk. Hun er altid enormt velklædt, det er et af kendetegnene ved hende. Hun har en udstråling der siger spar 2, og når hun træder ind i et lokale bemærker man hende med det samme. Hun udstråler skønhed og selvsikkerhed på samme tid, hun er en de eneste kvinder jeg kender som gør det.

Derfor ser jeg også meget op til hende, det har jeg gjort siden jeg var helt lille. Der er så mange ting jeg beundrer hende for, hun har så mange egenskaber og kvaliteter som jeg gerne ville eje.
Min mor siger at noget af det der er med til at give hende selvtillid er hendes påklædning, hvis det sidder godt på hende, så føler hun at hun kan erobre hele verden. Jeg ved at hun går i tøj til store kvinder i mærket Zhenzi, som skulle være et super godt mærke. Jeg er sommetider med min mor på shopping, og det er altså ikke småting hun får købt af tøj på sådan en tur. Ekspedienterne ligger vandrette for at finde tøj til store piger som hun skal prøve, og hun er en kræsen kvinden kan jeg godt hilse at sige. Det ender altid med at hun køber tøj fra Zhenzi, det bare det klæder hende bedst.
Min mor ser virkelig godt ud i det tøj hun går i, folk der tror at tøj i store størrelser til kvinder er konet og kikset kan godt tro om igen, det er alt andet end konet og kikset. Der er somme tider at får lyst til at låne noget af min mors tøj, men det jo desværre for stort til mig. Jeg er stolt af min mor, og jeg syntes det er fedt at hun går så meget op i sit udseende.

Postet af 136pkk via AdSet.